dilluns, 17 de desembre del 2012

SÍ A TV3, SÍ A LA LLIBERTAT D´INFORMACIÓ


Bloc Jove de la Ribera ha emés un comunicat en el qual mostren la seua satisfacció per la sentència del Tribunal Suprem que dóna la raó a Acció Cultural del País Valencià i anul·la la prohibició d’emetre TV3 al nostre territori.
"El tancament de repetidors i les sancions a ACPV eren un atemptat del govern del PP contra el dret a la lliure informació. Així ho hem denunciat durant tots aquests anys i és una gran satisfacció que finalment la justícia haja restablert la normalitat de les emissions d’un canal de televisió que forma part de la cultura audiovisual del valncians i les valencianes.
A més, tot este procés evidència el caràcter totalitari del govern del PP, que no vol que els ciutadans puguem vore televisions públiques que ells no puguen controlar.
Així, desl del Bloc Jove exigim al govern del PP que després d’esta contundent sentència que els deixa tan malament cessen en esta actitud absurda i fóra de tota lògica contra les emissions de TV3 al nostre País i que faça efectiva d’una manera oficial la reciprocitat de les emissions entre Canal 9 i TV3." Bloc Jove – la Ribera Alta i Baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada