dimarts, 25 de desembre del 2012

SANTA CECÍLIA ESTRENA “FANTASIA” UN ESPECTACLE DIFERENT.



Els dies 22 i 23 de desembre, a l’Auditori de la Societat es va celebrar l’última estrena de la Banda Simfònica de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, “Fantasia”. Una audició que ha combinat la música de bandes sonores amb la projecció d’imatges de pel·lícules de Disney.
El repertori triat i inspirat pel director de l’agrupació, Salvador Sebastià, pretenia oferir al públic un concert diferent en què han participat no sols músics sinó també els directors del Centre Professional i de l’Acadèmia de Música.
En l'acte, la banda va interpretar diversos temes que anaven donant pas amb una simpàtica presentació dels professors.
Per a obrir boca es va triar “Pins de Roma” de O Respighi, va continuar el concert amb “Nimrod” de E. Elgar, el (I mov.) de la Simfonia Pastoral L. Beethoven, i el conocidisimo “Vals de les flors” de Tchaikovsky.
En aquesta ocasió especial es va triar el “Concert per a trompa i orquestra núm.. 4 (II. mov.) de Mozart, i va actuar com a solista el trompa, el músic Oscar Bravo.
També van sonar “L’aprenent de bruixot” de Paul Dukas, La “Urraca ladrona” de Rossini, “La Gioconda” de Ponchielli, seguits pel tradicional tema “Nit de pau” i “El Trineu” de Leroy Anderson
En Nadal” de la cantant Rosana, cantat per dos actors del grup de teatre va tancar aquest nou recital, que va resultar tot un èxit de participació 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada