dimarts, 25 de desembre del 2012

LA COALICIÓ COMPROMÍS DE CULLERA EDITA EL 1r INFOCOMPROMÍS

Durant aquest cap de setmana ha començat a la localitat de Cullera la distribució del primer número de l’Infocompromís local.
Així, en aquest primer número trobarem informacions fins ara desconegudes per a gran part de la població, com ara el desorvitat sou de l’alcalde Ernesto Sanjuan (2.354 € més al mes i una paga extra), dels 2 regidors amb dedicació completa (2.228 € al mes) o dels altres 6 membres de l’equip de govern, que amb una dedicació parcial estan cobrant 1.356 € al mes.
Continuant amb els jornals, en l’interior del fullet informatiu trobem els jornals del 14 càrrecs de confiança (14 enxufats al nostre ajuntament!), entre els quals destaquen el de l’assessor d’urbanisme, amb 2.700 euros al més o els dels gerents de Turisme i d’Esports amb 1.900 € al més.
En aquest sentit, cal recordar que mentres els polítics que governen Cullera i els seus càrrecs de confiança tenen aquests abultats jornals, segons informen diverses fonts el deute de l’Ajuntament de Cullera no para de pujar i un 35 % de la població de Cullera està a l’atur sense que l’Ajuntament prenga cap mesura per a dinamitzar la creació de treball a la localitat.
Juntament amb aquestes informacions, també trobarem un article sobre la nova pujada de les taxes i les ordenances fiscals per part del Partit Popular a Cullera i un article de l’exregidor de Cultura Ferran Sanz.
Per últim, des de la Coalició Compromís x Cullera es vol convidar a tota la població a acudir a l’acte que tindrà lloc el proper dijous 10 de gener a les 7 de la vesprada al saló multiusos del Mercat de Cullera on el Diputat a les Corts Generals Joan Baldoví farà una xerrada al voltant del 1r any de legislatura al Congrés dels Diputats de Madrid.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada