dilluns, 17 de desembre de 2012

HOMENATGE ALS IL·LUSTRADORS DEL CALENDARI MUNICIPAL 2013 D'ALMUSSAFES


Al voltant d'un centenar d'alumnes i pares es van donar cita, divendres passat dia 14, en el Centre Cultural d'Almussafes per a assistir a la inauguració de l'exposició dels 45 dibuixos que il·lustren el calendari 2013 de la localitat, editat pel consistori municipal sota el lema “El nostre Patrimoni”.
Cap a les 19 hores, la regidora d'Educació, Elia Alepuz, i l'edil de Cultura, Esperanza Carbonell, es van dirigir als jóvens creadors, xiquets entre els 3 i els 15 anys d'edat, per a felicitar-los per haver sigut triats entre més de mil alumnes dels dos centres educatius de primària i de l'institut de secundària participants en el certamen artístic.
L'ajuntament iniciarà en breu la distribució de l'almanac que, en aquesta ocasió, invita a la ciutadania a descobrir part del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana, en un recorregut mensual que destaca els béns de valor històric, artístic, arquitectònic i arqueològic existents en el territori.
Els veïns i veïnes d'Almussafes podran arreplegar gratuïtament el seu exemplar en el Centre Cultural, a més de poder visitar la mostra artística, que s'exposarà en l'Espai de la Foto fins al pròxim dia 31.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada