divendres, 21 de desembre del 2012

FOMENT MILLORARÀ LA SENYALITZACIÓ DE LA INCORPORACIÓ DE LA N-332 DE CULLERA


 El tram de la N-332 entre Cullera i Favara, un dels punts negres d’aquesta via, va ser paralitzat en 2010 després que s’anunciara la seua construcció. L’esperada connexió per autovia entre Gandia i València continua sent només un projecte ja que les retallades han afectat la seua construcció.
Foment millorarà la senyalització en els pròxims dies ja que també és un punt freqüent d’accidents ja que es tracta de la incorporació de l’autovia a la carretera N-332. s’Incidirà en els senyals perquè l’usuari perceba que abandona l’autovia i passa a una carretera convencional. En concret, es reforçarà la senyalització horitzontal, remarcant la línia contínua i també s’augmentarà la senyalització vertical en una actuació de baix cost.
Un dels temes pendents de Foment en aquestes obres era el pagament de les expropiacions als agricultors afectats per esta actuació a Sollana i Almussafes i per la variant de Sueca i Cullera. Enguany s’han abonat les quantitats degudes que en la Ribera ascendien a 6,1 milions d’euros. Quantitats que es devien des de feia uns set anys i que el Ministeri ha posat al corrent en tota la Comunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada