divendres, 28 de desembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA ACUSA A BASTIDES DE DESVIRTUAR LA COMISSIÓ D’INVESTIGACIÓ De l’HORT DE REDAL


 La portaveu socialista Isabel Aguilar, denúncia les traves, els inconvenients i les males arts de la Sra. Alcaldessa d’Alzira, que des d’un principi no ha deixat que la comissió d’investigació de l’Hort de Redal servira per a aclarir responsabilitats.

Isabel Aguilar
Segons Aguilar “és una verdadera llàstima que en un assumpte tan important, el Partit Popular i Elena Bastidas hagen aconseguit el seu objectiu, que no era un altre des d’un principi que el tema del deute de més de 12 milions d’euros de què és responsable en un 80 % l’Alcaldessa d’Alzira no isquera a la llum amb transparència”.
Aguilar lamenta que els compareixents no hagen rebut les comunicacions i ni tan sols hui tinguen en el seu poder la convocatòria de la comissió i ni tampoc hagen pogut tindre la còpia de l’expedient.
D’altra banda la imposició de l’Alcaldessa de celebrar la comissió d’investigació el dilluns a les 9 hores del matí, sent un dia laborable fa que els compareixents declinen la seua participació per tindre obligacions laborals.
L’edil socialista creu que els alzirenys no es mereixen el tracte que la seua Alcaldessa els està donant, al boicotejar el dret a què sàpien que és el que ha ocorregut des de fa 27 anys fins hui en un tema al qual a tots els alzirenys ens ha hipotecat fins al 2020.
Aguilar agraïx el comportament de tots els compareixents pel tracte que d’ells ha rebut com a ponent de la comissió d’investigació, especialment dels exalcaldes, que des del primer moment han volgut aclarir el tema de l’expropiació de l’Hort de Redal.
La responsable socialista afirma que la Sra. Alcaldessa d’Alzira, serà recordada en la història de la nostra recent democràcia com la política que no va voler aclarir als seus ciutadans perquè han de pagar uns diners que està llevant servicis.
Aguilar reitera que a pesar que l’assistència siga escassa, quasi nul·la i que l’alcaldessa haja desfet per complet esta comissió, la ponent i proponent acudirà a la comissió complint d’esta manera amb la seua part de responsabilitat.
Que llàstima i que deplorable és que la Sra. Bastidas no haja volgut complir amb la seua part de responsabilitat. Encara que assistisca a la comissió ha demostrat que mutilant la mateixa i desvirtuant-la, demostra la seua covardia política enfront del tema i les intervencions dels altres compareixents”; va afegir Aguilar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada