divendres, 28 de desembre del 2012

ALZIRA ENTREGA 59 AJUDES MUNICIPALS AMB UNA INVERSIÓ DE PROP DE 75.000 EUROS


 L’Ajuntament d’Alzira ha entregat, este migdia, les Ajudes Municipals dels Programes Emprén i Contracta PIE. En total s’han entregat 59 Ajudes amb un import de prop de 75.000 euros.
Respecte al Programa Emprén, han sigut 47 els beneficiaris amb una inversió de 69.090€. En el Programa Contracta PIE, han sigut 12 les empreses beneficiàries amb una inversió de 5.472€.
Els beneficiaris de les ajudes han rebut una "Targeta d’Alzira" per l’import de la subvenció, la qual podran fer-la efectiva en els comerços d’Alzira adherits a aquest nou sistema de pagament. De moment ja hi ha prop d’un centenar de comerços adherits a esta Targeta.
L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha manifestat que “amb estes iniciatives, des de l’Ajuntament, pretenem impulsar la creació de noves empreses a Alzira, així com les noves contractacions. Creiem que és molt important estar al costat dels emprenedors, més en esta època, i aquesta ajuda és necessària. A més, subvencionem a aquelles empreses que contracten persones que han participat dels Plans d’Ocupació d’IDEA”.
Bastides ha afegit: “Enguany com a novetat, en compte de xec, entreguem les Ajudes amb l’estrenada Targeta d’Alzira, perquè els diners d’Alzira s’invertisquen en els comerços d’Alzira. La pròxima entrega d’Ajudes a la Vivenda Jove també les donarem amb este format”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada