divendres, 28 de desembre del 2012

ALGEMESÍ DISPOSARÀ DELS PRIMERS COL·LABORADORS SOCIALS A PARTIR DE GENER


 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Serveis Social ha aprovat una nova ordenança reguladora de les bases de concessió d'Ajudes socials. Aquesta nova ordenança s’aplicarà a principis del mes de gener i contempla la realització de diferents prestacions socials per a les persones que reben ajuda social municipal.
A partir del pròxim mes de gener les persones que reben ajudes socials passaran a ser “col·laboradors socials” i realitzaran tasques com ara col·laboració directa en el centre de Dia i d’Alzheimer, revisió del mobiliari urbà, de parcs i jardins, control de neteja viària, a més de realitzar cursos de formació, entre d'altres.
L’objectiu d’esta nova ordenança és voler avançar en la igualtat i donar resposta a les diferents demandes socials com a ferramenta de col·laboració entre l’Administració i els particulars”, explica Vicen Castell, regidor de Benestar Social de l’ajuntament d’Algemesí.
Des del departament de Serveis Socials es considera prioritari la inserció social d’aquest col·lectiu, proporcionar les ferramentes necessàries a les famílies desfavorides per a la seua total autonomia i sobretot la dignitat de la persona i per això s’ha dut a terme i aprovat aquesta nova ordenança que redunda en benefici de tots .
Considerem que la mesura serà beneficiosa per a  les persones perceptores d’ajudes i permetrà atendre necessitats, no sols d’alimentació sinó altres punts bàsics i prioritaris com és la vivenda” explica Vicen Castell, regidor de Benestar Social de l’ajuntament d’Algemesí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada