divendres, 28 de desembre del 2012

ALGEMESÍ CELEBRA LA V SANT SILVESTRE PER A ACOMIADAR L’ANY AMB LA CARRERA MÉS HUMORISTICA


La cursa premiarà a les cinc millors disfresses, col·lectius i individuals, amb un lot de productes nadalencs, caixes de vi i pernils.

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria d’Esports, i el club Tortuga han organitzat la cinquena edició de la ja consolidada cursa de Sant Silvestre. La cita, no competitiva, serà el diumenge 30 de desembre a partir de les 19.00 hores quan es done l’eixida a aquesta carrera que comença a ser tradicional en moltes localitats de la comarca i també a Algemesí.
La Sant Silvestre combina esport i diversió i està caracteritzada per l’enginy dels participants que acudixen disfressats per a córrer en l’última cita esportiva de l’any.
Les disfresses poden ser tant individuals com de col·lectius. Les millors cinc disfresses col·lectives rebran enguany una cistella amb productes nadalencs i els guanyadors a la millor disfressa en categoria individual guanyaran un pernil cada un i una caixa amb botelles de vi.
La carrera, amb un total de 4 quilòmetres de recorregut, s’iniciarà a la plaça Major per a seguir per plaça del Carbó, carrer Berca, plaça Organista Cabanilles, parc de Salvador Castell, Sant Josep de Calassanç, Muntanya, Plaça Major, Albalat, Santa Anna, Pintor Ribera, València, Cervantes, Lepant, Arbres i Muntanya fins a arribar a la meta ubicada novament en la plaça Major.
En edicions anteriors la carrera ha comptat amb més de 600 participants pel que s’espera un gran volum d’esportistes per a formar part de la V edició de la Sant Silvestre d’Algemesí plena d’humor i diversió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada