dijous, 18 d’octubre del 2012

MES DE 700 ALUMNES MATRICULATS EN EL CENTRE DE LA UNED A ALZIRA


El centre ‘Francisco Tomás y Valiente Alzira-Valencia’ de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) preveu que el nombre de matrícules de la seua seu a Alzira supere els 700 alumnes, una xifra semblant a la de l’any passat.
El director de la UNED valenciana, Javier Paniagua, ha informat en roda de premsa que els centres de la província aconseguiran enguany la xifra de 9.000 alumnes. El perfil d’estudiant de la UNED ha evolucionat substancialment en els últims anys, i hui prop del 18% dels nous alumnes són jóvens que acaben de superar la Selectivitat: “La UNED -explica Paniagua- els facilita l’objectiu d’aconseguir un títol universitari sense haver de renunciar per això a una ocupació o a altres obligacions”. El director de la UNED va destacar també el lleu increment de les taxes per a aquest curs, un 6%, “amb diferència la menor pujada de totes les universitats espanyoles”.
El centre d’Alzira de la UNED data de 1978 i va ser el primer d’aquesta universitat a la Comunitat Valenciana; i, a pesar de la seua posterior expansió a la ciutat de València i altres municipis de la província, ha conservat el nom de la ciutat en la seua actual denominació.
La seu d’Alzira és el centre de la UNED amb més alumnes fora de la capital valenciana.
Durant aquest curs acadèmic la UNED a la província de València oferirà prop de 30 titulacions –graus, llicenciatures, enginyeries, diplomatures, o màsters-, l’Escola de Pràctica Jurídica o idiomes, juntament amb el Curs per a Majors de 45; el conegut com CAD (Curs d’Accés Directe per a Majors de 25 anys) i cursos per a funcionaris a través d’un conveni firmat amb l’ajuntament de València.
Enguany, la UNED, tornarà a oferir una metodologia d’ensenyança semipresencial, combinant noves tecnologies i mitjans de formació diversos com a tutories presencials, materials didàctics (imprés i multimèdia), espais de treball col·laboratiu i comunicacions telemàtiques en els espais virtuals de la universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada