dijous, 18 d’octubre de 2012

LES ENTITATS LOCALS MENORS QUE NO COMPLISQUEN AMB LES SEUES OBLIGACIONS COMPTABLES I DE FISCALITZACIÓ DESAPAREIXERAN


Els Ajuntaments, que les incomplisquen, no desapareixeran, però les seran retirades les competències i seran prestades des de les Diputacions.


 Plataforma Entitats Locals Menors de la C.V. 
El dimecres 17 d'Octubre, el Secretari d'Estat d'Administracions Públiques D. Antonio Beteta, va rebre a la Federació Estatal d'Entitats Locals Menors (FEEM) , representant a la C. Valenciana el seu coordinador i alcalde de El Perelló J. Miguel Fos Alberola i Jordi Sanjaime Alcalde de El Mareny de Barraquetes.
La reunió va ser sol·licitada per la FEEM, amb l'objectiu d'aclarir la real situació de l'Entitats Locals Menors, davant de la futura però immediata Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, la qual en un principi, eliminava les 3725 Entitats Locals Menors d'Espanya.
El Secretari d'Estat D. Antonio Beteta va ser molt clar: “aquelles Entitats Locals Menors que complisquen amb les seues obligacions comptables i de fiscalització, no tenen el perquè de preocupar-se, aquelles que no complisquen desapareixeran”.
Es fixaran uns mecanismes de control financer semblants als de la resta de les administracions. Així mateix va explicar que els Ajuntaments, que de la mateixa manera incomplisquen, no desapareixeran, però els seran retirades les seues competències i seran prestades des de les Diputacions.
Des de la Plataforma d'Entitats Locals Menors de la Comunitat Valenciana, rebem amb gran satisfacció el resultat d'esta reunió, ja que va en sintonia amb el manifest aprovat per la Plataforma, el passat 24 de juliol en El Perelló.
Les 7 Entitats Locals Menors de la C. Valenciana complixen amb les obligacions exigides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada