dijous, 18 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA RECOLZA LA CONVOCATÒRIA DE VAGA DE CEAPA


El PSOE d’Alzira recolza totes les iniciatives necessàries per aturar el continu atac que rep l’educació


Isabel Aguilar
La secretària dels socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que estem davant del pitjor inici de curs de la democràcia. S’ha incrementat el nombre d’alumnes per aula, s’ha reduït el nombre de professors, s’han retallat les beques de menjador, les de transport i les ajudes per a llibres de text. S’han incrementat les taxes universitàries i s’han endurit les condicions per a tindre beca.
Segons Aguilar El Govern de Fabra està recolzant la contrareforma educativa anunciada pel pitjor ministre d’educació de la democràcia que suposarà més fracàs escolar, més abandó i una pitjor preparació dels nostres jóvens per al seu futur i per al futur de la CV
La dirigent socialista informa que és la primera vegada en la història que les famílies criden a una vaga, perquè estan preocupats per l’educació dels seus fills, perquè estan convençuts que l’aplicació d’aquestes mesures provocarà una disminució del nombre d’estudiants en els diferents nivells del sistema educatiu, incrementarà les xifres de fracàs escolar i abandó escolar prematur.
Per tot això, els socialistes d’Alzira recolzen la convocatòria realitzada per CEAPA per a hui dijous, per a exigir a Rajoy i a Fabra que paren aquest conjunt de mesures i retiren el projecte de Llei de Reforma educativa que suposarà un clar retrocés per a l’educació.
Aguilar considera que ni Espanya ni la Comunitat Valenciana necessiten noves lleis educatives, el que necessiten és diàleg i consens de tots els sectors de la comunitat educativa per a invertir més i millor en educació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada