dijous, 18 d’octubre del 2012

BLOC-COMPROMÍS CARLET LAMENTA QUE ELS PRESSUPOSTOS DE L’ESTAT DISCRIMINEN LA RIBERA AMB NOMÉS 70 € PER HABITANT CONTRA ELS 642 DE CASTELLA I LLEÓ

Maria Josep Ortega

El Grup Municipal del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha presentat una moció reclamant el deute històric del Govern Espanyol amb els valencians i demana també que acabe la discriminació en les inversions al territori valencià que els Pressupostos Generals de l’Estat arrosseguen des de fa anys. En la moció també s’acorda la disconformitat amb els Pressupostos Generals que marginen els valencians i el ciutadans de la Ribera en particular.
La portaveu del Bloc-Compromís a Carlet, Maria Josep Ortega, ha manifestat que “aquests pressupostos discriminen els ciutadans de la Ribera i ens releguen a ser uns ciutadans de segona, ja que els riberencs rebrem només 70 euros per habitant contra els 481 euros per persona de Galícia o els 642 euros de Castella Lleó”.
Maria Josep Ortega ha afegit que “els pressupostos Generals de l‘Estat, un any més, no aprofiten per a corregir els desequilibris existents que patim els ciutadans valencians i més encara quan el deute històric que l’Estat manté amb el Govern Valencià està calculat en 8.926 milions d’euros des de 2002. “A més a més” ha afegit Ortega “la diferència entre unes regions i altres és abismal i ens aboca, encara més, a una crisi econòmica sense precedents de la qual en compte d’ajudar-nos a eixir ens enfonsa encara més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada