dijous, 3 de gener del 2013

L’ARRIBADA DELS REIS MAGS D’ORIENT EN HELICÒPTER EL PRÒXIM 5 DE GENER DONARÀ PAS A LA CAVALCADA D’ALGEMESÍ


La festa dels Reis Mags té el seu preludi a Algemesí amb la festa d’entrega de cartes als ambaixadors reals. Este acte tindrà lloc el divendres 4 de gener a les 18 hores en la plaça Major.


Més de 200 persones participaran en la pròxima Cavalcada de Reis que tindrà lloc a Algemesí el dissabte 5 de gener.
Els reis Mags d’Orient arribaran a la ciutat en helicòpter i aterraran en la plaça del Pla. Serà a les 17.15 hores quan l’helicòpter Real provinent d’Orient comence a veure’s per Algemesí per a aterrar en esta plaça del municipi. Allí SSMM saludaran a la Corporació municipal i als xiquets i xiquetes que s’acosten fins al lloc per a veure l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Algemesí.

A les 19 hores, s’iniciarà la Cavalcada en honor a SSMM.

El recorregut de la Cavalcada s’iniciarà en el Teatre Municipal, en el carrer Lepant, per a seguir pels carrers Àrbres, Germanies, Muntanya i finalitzarà en la plaça Major on tindrà lloc el final de festa. Una recreació del portal de Betlem, els banderers, el Grup de Danses Berca i l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina obriran la cavalcada que enguany tindrà quatre parts diferenciades. La primera d’ella estarà dedicada a la neu, amb la participació de conjunts d’estreles, xiques de neu, sis grans boles de neu i diverses escenes d’ambient nadalenc.
La segona part està centrada en l’antiga Roma i comptarà amb la presència de personatges d’esta època i ambientat amb la música de la Banda de Tambors i Timbals de la Confraria Nostra Senyora de la Soledad. La tercera part estarà protagonitzada per grups de malabaristes i personatges d’època.
La cavalcada finalitzarà amb les carrosses reals que donaran pas a l’entrada de Melcior, Gaspar i Baltasar precedits pel seu seguici. Obrirà la Banda de Música Santa Cecília de la Societat Musical d’Algemesí i un quadro de ball per a donar pas a les tres carrosses.

A la seua arribada a la plaça Major, els Reis Mags visitaran la Basílica de Sant Jaume i adoraran el xiquet Jesús i eixiran des de la porta principal per a accedir a l’escenari on es dirigiran a tots els assistents i rebran als xiquets que vullguen saludar-los.

Arreplega de cartes pels ambaixadors reals

La festa dels Reis Mags té el seu preludi a Algemesí amb la festa d’entrega de cartes als ambaixadors reals. Este acte tindrà lloc el divendres 4 de gener a les 18 hores en la plaça Major i, com és tradicional, tots els xiquets podran deixar les seues cartes i rebre un obsequi dels patges reals; els que anunciaran l’arribada de SM Melcior, Gaspar i Baltasar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada