dimecres, 21 de març del 2012

LA POLICIA LOCAL D´ALZIRA REALITZA 127 SERVEIS D´EMERGÈNCIA DURANT LES FALLES

Durant els dies 16, 17, 18 i 19 de març, els agents de la Policia Local d’Alzira han realitzat 127 serveis d’emergència. Açò suposa un total de 32 serveis al dia de mitjana.
Els serveis d’emergència van resultar ser majoritàriament humanitaris/sanitaris i de comunicació de molèsties. També es van desenvolupar actuacions pròpies d'aquestes dates com la confiscació de material pirotècnic sense llicència.
Quant als accidents de tràfic, només 6 van derivar en la instrucció d’atestat, sense constar-ne cap amb ferits de caràcter greu. Així mateix, dos d’ells presentaven alcoholèmia positiva, per la qual cosa es remeteren a l’Autoritat Judicial per presumptes delictes contra la seguretat viària.
El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha destacat que: “El treball de la Policia Local d’Alzira és fonamental perquè la festa fallera transcórrega sense incidents i segons el que es preveu. A més dels treballs propis que comporten els actes en si, els agents desenvolupen un altre tipus de serveis perquè el dia a dia de la Ciutat es desenvolupe amb normalitat i sense altercats. Els felicite pel seu treball ben fet”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada