dilluns, 4 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA CONSIDERA QUE S’HAN D’AUGMENTAR LES PARTIDES D’INVESTGACIÓ DEL CÀNCER



Isabel Aguilar
La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, manifesta que com cada 4 de febrer se celebra el Dia Internacional contra el Càncer, les associacions que lluiten contra esta malaltia promouen el coneixement i estudi d’esta malaltia.
Aguilar informa que segons l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), el càncer ja és la principal causa de mort en molts països desenvolupats i està establint-se com una gran causa de mortalitat.
Segons Aguilar les dades indiquen que el càncer més freqüent és el de mamella (aproximadament 430.000 nous casos), seguit del colorectal (413.000), pulmó (386.000) i pròstata (346.000).
La responsable socialista creu que amb l’esforç de tots cada vegada s’haurien de tindre més els mitjans per a l’estudi d’esta malaltia per a afrontar-la i véncer-la.
Segons Aguilar és necessari continuar invertint en la investigació, perquè d’això depén la prevenció i el diagnòstic en els primers estadis del càncer, per això, amb motiu d’este dia animem els docents a què informen i tracten este tema amb els seus alumnes.
Des de l’Agrupació Socialista d’Alzira volem aprofitar la celebració del dia mundial contra el càncer per a agrair als nostres veïns que treballen en el nostre municipi en la Junta Local del Càncer, perquè amb la seua magnífica labor contribuïxen a lluitar contra la malaltia i ajuden a suportar-la amb el seu suport decidit i solidari.
Aguilar anuncia que el seu grup presentarà una proposta en l’Ajuntament d’Alzira perquè s’incrementen les partides d’investigació, especialment les de la lluita contra el càncer, perquè no es pot admetre que mentres es repartixen sobres és retalle en la investigació contra el càncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada