dissabte, 27 d’octubre del 2012

L’ALCALDESSA D’ALZIRA, ELENA BASTIDAS PARTICIPA EN LA 19a UNIÓ INTERMUNICIPAL POPULAR


Elena Bastidas, alcaldessa d’Alzira i presidenta de FVMP, va participar ahir en la Taula “REFORMES QUE GARANTIXEN EL BENESTAR I EL PROGRÉS”, emmarcada dins de la celebració de la 19a Unió Intermunicipal Popular, ‘Junts Sumem’ que es van celebrar, el divendres i dissabte, a Barcelona.
Esta Taula va comptar amb la vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, com a ponent i amb el vicesecretari General d’Estudis i Programes PP, Esteban Gonzalez Pons, com a moderador.
A més de l’alcaldessa d’Alzira i presidenta de la FVMP, també van intervindre en la Taula l’alcalde de Palma de Mallorca, Mateu Isern, l’alcalde de Guadalajara, Antonio Román, l’alcalde de Còrdova, José Antonio Nieto i el president Grup PP Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández.
En aquestes jornades, el PP va abordar assumptes relatius a l’administració local, la que els ciutadans senten més pròxima, i de vital importància dins del funcionament de totes les administracions de l’Estat. A més, es va tractar la reforma de la Llei de Bases, amb l’objectiu: una administració, una competència.
Hui dissabte 27 d’octubre, se celebrarà un Comité de Governs Locals. La clausura de la 19a Unió Intermunicipal Popular anirà a càrrec del president del Govern i del PP, Mariano Rajoy.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada