diumenge, 28 d’octubre del 2012

MES DE 2000 PERSONES PARTICIPEN EN LA I CARRERA POPULAR “LA RIBERA CONTRA EL CÀNCER”





S’han recaptat més de 4.000 euros que es destinaran a la lluita contra el Càncer.

La cursa va haver de ser ajornada la setmana passada a causa de la forta pluja registrada a Alzira.


Un total de 2.093 persones de totes les edats van participar ahir dissabte, en la I Carrera Popular “la Ribera contra el Càncer”, organitzada per l’associació Dones Afectades de Càncer de Mamella d’Alzira (DACMA), en col·laboració amb l’Hospital Universitari de la Ribera, el Club d’Atletisme La Rabosa i l’Ajuntament d’Alzira.
L’objectiu d’aquesta I Carrera, que ha transcorregut per un circuit urbà de 4 quilòmetres, ha sigut purament benèfic i ha obtingut una recaptació de més de 4.000 euros, que es destinaran a la lluita contra la malaltia.
Segons ha destacat la presidenta de DACMA, Mariví Ferragut, l’alta participació que hem obtingut en aquesta Carrera dóna compte de l’esperit solidari que tenen els habitants de la Ribera i la consciència que existix entre la ciutadania en general de la incidència del Càncer de Mama i del gran impacte que esta malaltia suposa en la vida, no sols de les afectades, sinó també dels seus familiars i amics.
Cada any, es diagnostiquen a la Comunitat Valenciana uns 1.600 nous casos de Càncer de Mamella dels que el 9 % (140 casos anuals ) es diagnostiquen en l’Hospital Universitari de la Ribera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada