dijous, 4 d’octubre del 2012

L´ALCALDE D´ALMUSSAFES, CONECTAT AMB ELS VEÏNS A TRAVÉS DE LA XARXA


Girona respon a les consultes i propostes dels ciutadans via Internet

Els veïns i veïnes d'Almussafes tenen dos opcions per a contactar directament amb la màxima autoritat municipal a través de la xarxa. Les propostes, suggeriments o queixes que se li plantegen a Albert Girona per mitjà de la plataforma de participació ciutadana “Bústia ciutadana” o accedint a l'aplicació virtual “Parla amb l'alcalde”. les propostes són ateses de forma ràpida pel seu destinatari i representant polític, qui respon directament a cada un dels internautes interessats en un termini màxim d'una setmana. Des del passat mes de gener i fins a l'actualitat, un total de 50 veïns han formulat les seues peticions utilitzant per a això una de les dos ferramentes tecnològiques que es troben al seu abast, en l'actualitat.

Albert Girona
Durant el present any, el consistori d'Almussafes ha registrat mig centenar d'entrades en l'aplicació “L'alcalde respon” habilitada en la pàgina web municipal www.almussafes.es. Aquesta plataforma virtual de participació ciutadana està tenint una gran acollida entre els ciutadans de la localitat de la Ribera Baixa, que no dubten a l'hora de plantejar-li les qüestions més diverses.
La nostra obligació com a representants públics i governants és la d'atendre als nostres veïns, no sols de forma presencial, sinó també utilitzant la xarxa, una opció tecnològica plena de possibilitats amb què ens trobem plenament compromesos, ja que és simptomàtica del dinamisme ciutadà existent en la nostra població”, explica l'alcalde i, al mateix temps, regidor de Comunicació, Albert Girona.
A més d'agilitzar les relacions entre ajuntament i ciutadania i incitar al diàleg, aquest punt de trobada virtual dota de major transparència les accions municipals i fomenta la participació ciutadana en tots els aspectes de la vida pública, tant en l'àmbit civil com  polític.
Els veïns parlen
En aquest sentit, se li han plantejat a la màxima autoritat municipal propostes que han permés accelerar la solució de diferents problemàtiques relacionades amb qüestions urbanístiques o amb el servei de neteja de vies públiques de la localitat, entre altres.
Les consultes particulars sobre la instal·lació dels comptadors d'aigua, les subvencions destinades a la vivenda jove o els horaris de les instal·lacions esportives també protagonitzen aques espai virtual, que servix, així mateix, per al trasllat de queixes basades en temàtiques tan diverses com la incorrecta circulació pel nucli urbà, la tala de les palmeres afectades pel cucat roig, la plaga de panderoles o les defecacions dels gossos en les vies públiques.
Totes aquestes entrades al portal han obtingut la corresponent resposta directa del  president de la corporació i, si és el cas, també del tècnic responsable del departament corresponent, complint el compromís adquirit de contestar en un termini màxim d'una setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada