dijous, 18 d’octubre de 2012

L’AJUNTAMENT DE LA BARRACA D’AIGÜES VIVES DESTINA AL CEIP LA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ PER A L’ADQUISICIÓ DE MATERIAL ESPORTIU


Després de reunir-se amb la Direcció Del Centre i comprovar les necessitats de material esportiu, la Junta Veïnal va decidir destinar els 2.000 euros, que corresponien a l’Entitat Local Menor, a l’adquisició del material sol·licitat pel CEIP Santa Maria d’Aigües Vives. El material va ser entregat el passat dia 11 d’octubre.
També des de l’Ajuntament s’estan preparant les Bases Reguladores de les ajudes destinades a l’adquisició de llibres de text per als alumnes d’infantil, de tal manera que  se'n puga finançar el cent per cent del cost total.
En el seu conjunt, l’Ajuntament destinarà fins a 3.000 euros per a aquestes ajudes. D’aquesta manera es pretén remoure els obstacles d’orde socioeconòmic que dificulten l’aprofitament de les ensenyances regulades en la Llei Orgànica d’Educació.
Finalment, aquest mateix mes d’octubre, s’ha resolt concedir al CEIP Santa Maria d’Aigües Vives, una subvenció per a sufragar les despeses que va assumir el mateix centre per a l’adquisició de cinc estufes el passat mes de febrer. D’aquesta manera es fa efectiu el compromís assumit pel Sr. Alcalde d’atendre aquesta despeda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada