dilluns, 22 d’octubre del 2012

LA VILA “B” MOLT SUPERIOR AL RUGBI CLUB ALZIRA (10-31)

El RC Alzira no ho va tindre tindre gens fàcil en el debut de lliga; La Vila "B", es va presentar a Alzira amb un gran equip, i si juga així totes les trobades, sens dubte arrasarà en la categoria.
Potser el marcador final de 10 - 31, pareix sever, però reflectix les diferències entre ambdós conjunts. Mai abans s’havia vist a Alzira un equip "B" de tant nivell.
El RC Alzira, a penes va poder oposar resistència, sobretot quan el baló arribava als tres quarts, ací, la superioritat vilera, era manifesta. Així van aconseguir els visitants tres assajos en la primera part, un d’ells sense transformar, mentres que els locals, es van haver de conformar amb la transformació d’un colp de castic que va convertir Alex Palop.
La defensa del RC Alzira va estar molt passiva, deixant la iniciativa al rival, exceptuant dos jugadors de tercera línia, Ximo Fraile i el nou Pablo Pepiol, que torna a casa després de jugar dos anys a Anglaterra, ells, mai es van rendir.
La davantera alzirenya va intentar plantar cara, però ho va pagar car. Els davanters vileros, amb diversos argentins assaonats en aquests combats, van intimidar a consciència i impunement als locals.
A pesar de tot, en la segona part va haver-hi més alternança, i l’Alzira va aconseguir assajar en el minut 66 per mitjà de Nacho Bertomeu que havia entrat dos minuts abans, una altra vegada Alex Palop, aconseguia la transformació. Abans, La Vila ja havia aconseguit dos assajos més de bella factura, fruit d’un joc espectacular. Així doncs, resultat final, 10 - 31 per als visitants.