dilluns, 22 d’octubre del 2012

CONCURS ESCOLAR DE DIBUIX DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT D’ALZIRA


Com cada any, amb la celebració dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, es convoca el XVII Concurs Escolar de Dibuix. L’objectiu és donar a conéixer els premis entre la població amb edat escolar, tant d’Educació Primària com de Secundària.
El concurs, que té un àmbit comarcal, pretén implicar l’alumnat dels centres educatius en l’estudi i en el debat de la temàtica que cada any es desenvolupa en el Cicle de Conferències.
El tema proposat per a enguany per als treballs que han de presentar-se al concurs de dibuix és “Com vols que siga la biblioteca d’Alzira”. Els dibuixos, conceptes, idees, tractaran de reflectir de quina manera s’imaginen els escolars la futura biblioteca d’Alzira. La temàtica, ha sigut triada a partir del caràcter multidisciplinari del cicle de conferències d’enguany “Espectacle, ciència i literatura: la necessitat de viure en cultura”.
Els treballs seleccionats als centres educatius es presentaran al departament d’educació de l’Ajuntament d’Alzira (c/ Rambla s/n,) fins al dimecres 31 d’octubre, en horari d’11 a 13 hores, amb un document adjunt firmat pel director o la directora en què es farà constar el nombre total de treballs presentats i el nombre total de l’alumnat del centre.
L’entrega de premis es farà en un acte públic que tindrà lloc el dia 7 de novembre, a les 18 hores, en La Sala d’Actes de la Casa de la Cultura. Es farà una exposició formada pels treballs guanyadors i destacats, que estarà oberta del 7 al 17 de novembre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada