dilluns, 22 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSA QUE L’AJUNTAMENT CREE UN PLA D’OCUPACIÓ SOCIAL D'1.000.000 D'EUROS PER A 2013



Isabel Aguilar
La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que la desocupació és un dels principals problemes d’Alzira i per això el Partit Socialista presentarà una moció en què sol·licitarà al Partit Popular i a Elena Bastidas, que s’inicien els tràmits administratius necessaris perquè es desenvolupe un Pla d’Ocupació Social, de forma transparent i participativa, amb una dotació econòmica en el pressupost de 2013 d’1 milió d’euros.
Segons Aguilar l’objectiu principal d’aquest pla d’Ocupació Social és d’aportar ocupació a persones amb dificultats d’incorporació al mercat laboral i que es troben en greu situació socioeconòmica.
Aguilar proposa que es constituïsca una borsa de treball on quede reflectida la qualificació professional i la situació socioeconòmica dels demandants d’ocupació a través d’aquest pla. D’aquesta manera seria necessària la participació dels serveis socials, per a establir la situació de necessitat de cada persona.
Segons Aguilar l’Ajuntament es guiaria d’eixa borsa de treball per a la contractació de persones que realitzen treballs de manteniment urbà, xicotetes reparacions, arreglament de zones enjardinades, neteges especials, en definitiva, aquelles tasques que tant necessita la ciutat.
La dirigent socialista afirma que són més de 5.400 ciutadans del municipi els que es troben en desocupació i més de 1.300 famílies sense cap tipus d’ingrés, és a dir que són molts els alzirenys que ho estan passant malament i per això l’Ajuntament ha de ser el primer motor que genere ocupació, a més ha de ser el principal braç de suport i ajuda als més necessitats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada