dijous, 11 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA L’ESTAT LAMENTABLE DELS PASSOS DE ZEBRA


La portaveu dels socialistes, Isabel Aguilar, lamenta el mal estat de conservació que presenten els passos de zebra i en general, la senyalització horitzontal en els carrers. Aguilar afirma que en algunes zones de la ciutat, els passos de vianants, es troben en un estat tan lamentable que ni tan sols es poden veure.
La portaveu socialista assegura que aquest problema ja no afecta una zona de la ciutat en concret sinó que es tracta d’una situació generalitzada.
La responsable socialista denúncia la passivitat de l’equip de govern davant d’aquesta situació d’abandó “perquè és preocupant pel perill que suposa, ja que moltes vegades els vianants creuen perquè sempre hi ha hagut un pas de zebra, i fins i tot es veuen restes de pintura, però per als conductors resulta més difícil endevinar si existix o no pas de vianants”.
La portaveu socialista ha demanat per escrit a la Sra. Alcaldessa que a la màxima brevetat possible i de forma prioritària es procedisca a repintar tots els passos de zebra i la resta de senyalització horitzontal per a així poder evitar possibles accidents.
Aguilar va fer especial insistència a millorar la senyalització horitzontal en zones considerades més sensibles, a causa de les persones que habitualment fan ús d’aquests passos de vianants per la seua proximitat a llocs freqüentats per xiquets i persones majors com són els centres educatius, centres sanitaris i parcs de la ciutat.
El grup socialista sol·licitarà en el pròxim ple que s’informe sobre quin ha sigut el manteniment de la senyalització horitzontal en el 2011 i quin ha sigut en el primer semestre del 2012. També demanarà còpia de totes les factures del que s’ha gastat en els últims dos anys en pintar la senyalització horitzontal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada