divendres, 5 d’octubre del 2012

CULLERA CELEBRA EL PRÒXIM 14 D’OCTUBRE LA IV JORNADA GASTRONÒMICA MARINERA


Se serviran degustacions de peix fregit, arrossos, begudes i postres per a més de 1.500 persones.

                                                                                                                                      foto: Jordi Piris



Per quart any consecutiu, el pròxim 14 d’octubre, Cullera celebrarà la seua Jornada Gastronòmica Marinera al costat de la llotja i port pesquer.
La jornada està organitzada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera i la Confraria de Pescadors de Cullera i compta amb el suport del Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera, la Diputació Provincial de València a través del Patronat “València, Terra i Mar”, i la Conselleria de Agricultura, pesca i alimentació.
En aquesta jornada multitudinària se serviran degustacions de peix fregit, arrossos, begudes i postres per a més de 1.500 persones.
Per a poder assistir a la jornada, els interessats han d’adquirir els seus tiquets per valor de 3€  a les Oficines Tourist Info de Cullera o en la mateixa Confraria de Pescadors. No obstant això, com en anys anteriors, es reservarà una quota limitada de tiquets per a la venda  el mateix  dia de l’esdeveniment.

Quinzena Marinera

Cullera celebra també del 8 al 21 d’octubre, una quinzena marinera en alguns dels principals restaurants de la ciutat. Per un preu de tan sols 24 euros, els comensals podran gaudir de menús degustació amb plats tan suggeridors com el polp amb gaspatxo de raïm i pistatxos; arròs melós de rap, llagostins i cloïsses; la paella d’abadejo, floricol i carxofes; o l’arròs melós de petxines de pelegrins.
Els arrossos, tant en la jornada gastronòmica marinera del dia 14, com en els menús de la quinzena marinera seran elaborats amb Arròs Senyorial de Cullera, varietat albufera. Un nou arròs autòcton que combina les bondats de les varietats sénia i bomba.
Per a obtindre més informació sobre la jornada gastronòmica marinera i els menús dels restaurants de la quinzena marinera es pot consultar la web www.culleraturismo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada