divendres, 5 d’octubre del 2012

ALZIRA PRESENTA LA TARGETA DE COMERÇ LOCAL



El MUMA ha acollit la presentació de la Targeta d’Alzira de Comerç Local. L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el president de l’Associació Empresarial de la localitat, José Villalba, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han firmat un conveni que fa efectiu el seu ús. L’acte ha comptat amb la presència de la directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga.
El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, ha sigut l’encarregat d’explicar l’ús d’aquesta targeta que naix com a resposta a la necessitat de suport al comerç local, a l’emprenedor, a la contractació laboral, per a conjugar actuacions de comerç i ocupació, així com de reinversió dels recursos municipals a Alzira.

La Targeta de Comerç Local és una targeta visa al portador amb validesa exclusiva als comerços que s’hi adherisquen. Els comerços podran usar el mateix lector que el de  les targetes VISA habituals. Es podran fer recarregues individuals de les i aquesta no tindrà cost per als beneficiaris.
El disseny de la targeta ens mostra de fons la imatge del pont de Sant Bernat, amb la qual cosa es recupera  així la imatge que il·lustrava els bitllets emesos en 1937.
Cal destacar, que les subvencions que s’entreguen abans de final d’any en l’Àrea d’Ocupació, tant les dirigides a la Creació d’Empreses com les Ajudes d’Inserció Laboral, ja es pagaran per mitjà d’este suport. Un muntant de prop de 90.000 euros és el que hi ha pressupostat per a aquestes ajudes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada