dimecres, 31 d’octubre del 2012

ALMUSSAFES ACOLLIRÁ LA FINAL DEL TROFEU PRESIDENT DE LA GENERALITAT-CAMPIONAT AUTONÒMIC DE FRONTÓ INDIVIDUAL


 Dilluns passat dia 29, el saló de plens de l'Ajuntament d'Almussafes va ser l'escenari triat per a la celebració de l'acte de presentació dels jugadors que disputaran la gran final del “Trofeu president de la Generalitat” – Campionat Autonòmic de Frontó Individual.
La presentació oficial va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Albert Girona i de l'edil d'Esports, Carles Grancha. En representació de la Federació de Pilota Valenciana, van assistir el seu president, Daniel Sanjuán, i el vicepresident responsable de l'àrea de frontó valencià, Daniel Novejarque.
El president de la corporació va obrir el torn d'intervencions mostrant la seua gratitud cap a la Federació per donar l'oportunitat a la localitat d'Almussafes de celebrar un torneig de tal envergadura.
Per la seua banda, Daniel Novejarque va destacar “l'immillorable estat de forma en què es troben els dos protagonistes de la final autonòmica individual que es disputarà en el frontó de la població diumenge que ve dia 4”.
Sanjuan va aprofitar l'acte, que també va comptar amb una àmplia representació de socis i jugadors en actiu del Club de Pilota Valenciana d'Almussafes, amb el seu president José Ventura al front, per a destacar “la gran labor que es Du a terme des de l'entitat esportiva local, que compta amb una escola exemplar i una activitat frenètica gràcies a persones com a Ventura, recentment premiat en el “Dia de la Pilota” per la seua trajectòria humana”.
Adrián de Museros i Pascual de La Pobla s'enfrontaran en la pista a partir de les 11 hores de diumenge que ve dia 4.
Esta és la quarta final per a Adrián i en totes elles s'ha mesurat contra Pascual.
El Puig va acollir la final del 2009 en la que el de Museros es va imposar al de La Pobla, encara que en les dos següents - 2010 i 2011 - la victòria va ser per a Adrián, per la qual cosa si aconseguira véncer durant la pròxima jornada dominical, el pilotari de Museros completaria el seu tercer campionat consecutiu i en conseqüència seria mereixedor del Fris Grec en propietat, un guardó que l'ens federatiu entrega als campions individuals de raspall professional, escala i corda professional i frontó valencià si obtenen tres campionats consecutius o cinc de manera alterna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada