dijous, 6 de setembre de 2012

SUECA CELEBRA LA V EDICIÓ DE TASTA LA PLAÇAL’associació que aglutina els venedors del Mercat Central de Sueca, més conegut com a La Plaça, ha organitzat per a divendres que ve, 14 de setembre, a partir de les 19 hores, una nova edició de Tasta La Plaça, amb la col·laboració de les regidories de Comerç, Mercats i Turisme de l’Ajuntament de Sueca.
En aquesta degustació, els assistents podran delectar-se amb una variada selecció de productes elaborats artesanalment i plats típics valencians. També podran gaudir d’una fondue de xocolate amb què banyar diferents peces de fruita. A més, els més menuts tindran jocs infantils i, a les 19.30 hores, s’oferirà l’actuació d’Alain Billyork titulada “Homenatge als clàssics”, muntatge inclòs dins de la programació off de la Mostra de Mim.
Totes aquelles persones que estiguen interessades a acudir, podran comprar els seus tiquets a partir de hui, a preus molt econòmics, a la Tourist Info en horari de matí i en les diferents parades del Mercat. El preu és de 2 euros per a tres degustacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada