divendres, 7 de setembre del 2012

CULLERA CELEBRA L’I FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA




Els artistes també oferiran classes magistrals als alumnes del Conservatori de Cullera.

En la primera setmana de venda anticipada ja s’ha venut el 35% de les entrades.

Del 15 al 23 de setembre Cullera celebrarà el Ir Festival Internacional de Música de Cambra, un certamen que comptarà en la seua primera edició amb la presència de grans músics de reconegut prestigi internacional.
Durant la primera setmana s’ha venut el 35% de les entrades, gran part per al concert de clausura que protagonitzarà violinista Gidon Kremer.

Sergey Ostrovsky
El Festival s’inaugurarà el pròxim 15 de setembre a l’auditori municipal de Cullera amb l’actuació de Sergey Ostrovsky, que acompanyat de l’orquestra del festival interpretarà Les Quatre Estacions de Vivaldi i Les Quatre Estacions Portenyes d’Astor Piazzola.
El dia 16 de setembre el trio Diablito Tango i Nesrine actuaran al Castell de Cullera amb una particular visió del món del tango.
El 20 de setembre també el Castell de Cullera servirà com escenari de l’actuació d’Aviv Quartet, quartet de cordes guardonat amb prestigiosos premis d’abast internacional.
El Trio Pleiades actuarà el dia 21 en l’Auditori amb un homenatge al mestre Joaquín Rodrigo.
 Gidon Kremer
Com a clausura del festival, el dia 23 l’auditori Municipal comptarà amb la interpretació d’una llegenda viva de la música clàssica, el violinista Gidon Kremer.
Els beneficis obtinguts amb el festival es donaran a la Fundació Amigo, entitat sense ànim de lucre que treballa amb xiquets i jóvens en risc d’exclusió social.
La compra d’entrades anticipades es pot fer en la casa de la cultura de Cullera, la web del festival www.festivalcamaracullera.com i una hora abans de cada concert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada