dimecres, 26 de setembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ SANCIONA A L’EMPRESA D’ARREPLEGA DE FEM PER INFRINGIR EL CONTRACTE


El ple aprova imposar tres sancions a l’empresa d’arreplega de fem per un valor total 54.654 euros

En el ple celebrat ahir a Benifaió tots els grups polítics representats al consistori van aprovar continuar el procés d’expedientar a l’antiga empresa d’arreplega de fem no selectiu URBASER davant de les nombroses deficiències dutes a terme en la seua gestió.
L’empresa va iniciar els seus serveis en el municipi de Benifaió al novembre de 2006 finalitzant la gestió d’arreplega de fem al febrer d’enguany. Durant el 2011 es van detectar diverses infraccions comeses per l’empresa com “no netejar els contenidors, disminuir la freqüència d’arreplega o utilitzar el vehicle d’arreplega de fem en exclusiva per a Benifaió en altres municipis, fet aquest últim considerat com a falta greu”, matisen fonts del departament de medi ambient.
El portaveu del Bloc Compromís, Eduard Gómez va assenyalar que el seu grup “recolzava aquestes sancions ja que l’empresa ha incomplit punts del contracte i encara que és un procediment llarg hem d’anar realitzant tots els tràmits”.
En la mateixa línia es va postular el portaveu de Gent per Benifaió José Vicente Zafra a l’afirmar que aquestes mesures “són necessàries per a poder finalment sancionar a una empresa que no ha complit part del seu contracte.
L’edil socialista Andrés Blázquez va destacar que, “hi ha un punt en concret on ens abstindrem, el relatiu a l’abonament per part de l’empresa denunciada de 6.650 euros que entenem com una duplicitat al tindre ja un expedient sancionador amb 9.004 euros pel mateix motiu”.
El portaveu popular José Luis Monrabal va manifestar que si bé el procés sancionador esta sent llarg “ha requerit un exhaustiu treball del departament de medi ambient i varies quanties sancionadores que per fi anem resolent”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada