divendres, 14 de setembre del 2012

ELS REGATISTES DEL CLUB NÀUTIC DE CULLERA COMPETIRAN DURANT AQUEST CAP DE SETMANA EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CATAMARANS EN AIGÜES GALLEGUES

MARC JOVANI I ROCÍO PIRIS REGATISTES DEL C.N.C





En Hobie 16 novament duel de titans després de la cita nacional de 2011. Jacobo Miquel i Paul Stiebler, actuals campions, buscaran revalidar títol. Però abans el tàndem del R.C.N. Dénia haurà de tornar a veure’s les cares amb els subcampions d’Espanya del C.N.C Marc Jovani i Rocío Piris

Els regatistes del CNC Marc Jovaní i Rocío Piris, de l’equip sadiakipass.com competiran aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Catamarans en la Classe Hobie Cat 16 en Aigües Gallegues. Els regatistes de Cullera van quedar subcampions d’Espanya en la Passada edició del Campionat.
Hui comença en aigües de Sanxenxo en Pontevedra la quarta edició d’El Corte Inglés Màster amb la disputa del Campionat d’Espanya de Catamarans. L’organització ja té tot preparat per a la cita nacional i les inscripcions podrien superar la xifra de 80 embarcacions i un centenar de regatistes dividits en quatre classes: Classe A, Fórmula 18, Hobie 16 i Intersèries.
Els regatistes catalans, canaris, valencians i murcians partixen com a favorits en totes les quinieles, però els gallecs no posaran les coses fàcils en la classe Fórmula 18 i és que en el Real Club Nàutic de Sanxenxo, en el mateix camp de regates on es jugarà l’or nacional, s’ha disputat recentment el Campionat Gallec de Catamarans i el tàndem format per Francisco “Chisco” Català i José Feixes presenta la seua candidatura al títol nacional amb opcions de triomf. Amb ells, i en representació gallega, sona amb força la tripulació formada per Alfonso Crespo i Antón Núñez.
La classe Fórmula 18 serà sens dubte una de les més competides ja que reconeguts regatistes olímpics i preolímpics lluitaran pel triomf final. Toni Rivas –espàrring del campió olímpic Fernando Echávarri- i Laia Tutzó ja han confirmat la seua presència en Sanxenxo. Miguel Pérez i Sebastián Estévez, els canaris Bernardo Benítez i José Cantero o els catalans Marc Verdaguer i Marina López són favorits en totes les quinieles a més de Robert Fijnheer i Peter Stiebler i Philip Griffths i David Rosel –tercers i quints respectivament en el 2011-.
Mentrestant, entre la Classe A partix com a favorit Manuel Calavia, bicampió d’Europa, subcampió mundial i actual campió d’Espanya. Quique Sanguinyol, Abdón Ibáñez o Gustavo Doreste, espàrring de Fernando Lleó per als Jocs Olímpics Atlanta 1996 en la classe Tornado, també han confirmat que lluitaran per l’or nacional.
En Hobie 16 novament duel de titans després de la cita nacional de 2011. Jacobo Miquel i Paul Stiebler, actuals campions, buscaran revalidar títol en el Campionat d’Espanya de Catamarans. Però abans el tàndem del R.C.N. Dénia haurà de tornar a veure’s les cares amb Marc Jovani i Rocío Piris –subcampions d’Espanya- i Juan Llabrés i Ana Tomás Miralles –subcampions i tercers classificats en la cita nacional de 2011 respectivament-. L’or en la classe Intersèries estarà també en joc en aigües de Sanxenxo i David de Diago buscarà alçar-se una vegada més al calaix d’honor.
Ara, tocarà esperar fins al diumenge, dia 16, per a conéixer als nous campions d’Espanya de catamarans.
El tret d’eixida al Campionat d’Espanya de Catamarans – Gran Premi Conservas Cuca s’escoltarà hui divendres, dia 14, a partir de les 13:00 hores.
El Comité de Regates té previst disputar nou proves sobrevent-sotavent en un camp de regates que estarà ubicat als voltants del Real Club Nàutic de Sanxenxo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada