dijous, 23 d’agost del 2012

ALGEMESÍ OFERTA 4 NOVES BEQUES DIRIGIDES A JÓVENS DESOCUPATS


L’Ajuntament d’Algemesí, a través de les regidories d’Ocupació i Joventut, i gràcies a la Diputació de València i a l’Institut Valencià de la Joventut, ha llançat una oferta de quatre beques dirigides a jóvens desocupats que exerciran les seues funcions en les àrees de promoció i foment de l’ocupació juvenil, cultura i esports.
El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el divendres 31 d’agost. Entre els requisits per a optar a una d’aquestes beques es troba tindre un màxim de 30 anys, haver finalitzat els estudis universitaris o cicles formatius de grau superior en els dos últims cursos acadèmics, estar desocupat, no tindre cap altra beca o ajuda i no haver sigut beneficiat del programa “la Dipu et beca” d’enguany. Dins d’aquests requisits es valorarà formar part de programes de voluntarietat o pertànyer a associacions locals.
La durada màxima de cada beca serà d’un mes prorrogable fins a un màxim de tres mesos, es realitzaran 25 hores setmanals i la beca compta amb un import de 500 euros mensuals que subvenciona la Diputació en la seua totalitat.
Des de l’Ajuntament d’Algemesí s’ha aconseguit que es dupliquen el nombre de beques previstes i passen de les dos inicials a les quatre que es trauen a concurs definitivament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada