dijous, 13 de setembre del 2012

ALGEMESÍ MOSTRA EL SEU PATRIMONI RELIGIÓS I CULTURAL EN EL SALÓ INTERNACIONAL DE PATRIMONI RELIGIÓS DE VALÈNCIA


Algemesí presenta els seus recursos culturals i religiosos al primer Saló Internacional del Patrimoni, Béns i Itineraris Religiosos, que se celebra al recinte firal de València del 14 al 17 de setembre de 2012.
Per primera vegada a Espanya es reuniran, en un únic saló, les principals referències dels productes religiosos, l’equipament per al culte, els itineraris i el patrimoni religiós més destacat tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. Una trobada internacional i multidisciplinaria formada per restauradors, historiadors, touroperadors, investigadors, organismes, associacions públiques i eclesiàstiques que es reuniran en una plataforma per a crear i consolidar el món religiós en un entorn dinàmic i de formació.
El regidor de Cultura i Turisme, Gabriel Palop, ha assenyalat que, encara que la presència d’Algemesí se centra principalment en la Festa de la Mare de Deu de la Salut, es presentaran elements culturals i religiosos com la Basílica de Sant Jaume i el seu entorn monumental, la casa i temple de la beata Josefa Naval, la “Senyora Pepa” i El Camí de València a Santiago del que Algemesí és primera parada oficial.
El certamen comptarà amb una important representació internacional ja que països com Itàlia, França, Polònia, Grècia, Alemanya o Israel han mostrat el seu interés a estar presents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada