divendres, 14 de setembre del 2012

EL VIOLINISTA RUS SERGEY OSTROVSKY INAUGURA L’I FESTIVAL DE MÚSICA DE CAMBRA DE CULLERA




Ostrovsky ha tocat amb les principals orquestres de tot el món i és guanyador del reconegut Grand Prix d’International Chamber Music Competition de Melbourne.


Cullera inicia aquest dissabte l’I Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera. L’encarregat d’inaugurar el Festival serà Sergey Ostrovsky, violinista rus que va començar a tocar el violí als 6 anys i que ha recollit en la seua trajectòria professional grans èxits com a solista i com a part de les principals orquestres del món.
Ostrovsky estarà acompanyat per l’orquestra del Festival, formada per quatre violins, dos violes, dos violoncels i un contrabaix amb un programa que comptarà amb la interpretació de Les Quatre Estacions de Vivaldi i “Las cuatro Estaciones Porteñas” d’Astor Piazzolla.
El concert serà a les 21 hores en l’Auditori Municipal de Cullera.
Les entrades anticipades es poden comprar en la web: www.festivalcamaracullera.com i en la taquilla abans del concert.
El Festival continuarà el pròxim diumenge, a les 21 hores, amb l’actuació de Diablito Tango + Nesrine, al pati del Castell de Cullera. Aquest trio centra la seua música en el món del tango però amb influències de les noves músiques i les noves generacions.
El Festival contínua el dijous 20 amb l’actuació del quartet Aviv Quartet, el divendres 21 prendrà el relleu el Trio Pleiades, el dissabte 22 se celebrarà un homenatge al Mestre Joaquín Rodrigo i el diumenge 21, per a la clausura, s’espera l’actuació de Gidon Kremer, considerat una llegenda viva de la música clàssica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada