dijous, 20 de setembre del 2012

ALZIRA INICIA HUI EL TERMINI DE COBRAMENT DE L’IBI RÚSTICA, DEL IAE I DEL FEM D’ACTIVITATS ECONÒMIQUES 2012


L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Economia i Hisenda, informa que s’ha obert el termini de cobrament de l’IBI Rústica de l’impost d’Activitats Econòmiques i del Fem d’Activitats Econòmiques de 2012. El termini finalitza el dimarts, 20 de novembre de 2012.
Els rebuts poden pagar-se a l’Oficina de Recaptació (C/Sant Roc, 8) en horari de 8:30 a 14 hores. També en les entitats bancàries col·laboradores, com són Bankia i la seua xarxa de caixers automàtics, La Caixa i la seua xarxa de caixers automàtics, Credit València Caixa Rural i Banc Bilbao Biscaia Argentaria.
A partir de hui, es remetrà als domicilis dels contribuents, les Cartes de Pagament perquè puguen realitzar el pagament en les entitats col·laboradores. Durant tot el període de pagament, els contribuents que no les hagueren rebut les poden sol·licitar a l’Oficina de Recaptació, per correu electrònic (voluntaria@alzira.es) o imprimir-les des de www.alzira.es (Portal de la ciutadania- Carpeta de la ciutadania- Tributs i Recaptació- Els meus rebuts i liquidacions en voluntària).

Els rebuts domiciliats es carregaran en compte el dilluns, 22 d’octubre de 2012.

Per al cobrament de 2012 podran domiciliar-se rebuts d’IBI Rústica- IAE- Fem d’Activitats Econòmiques, així com modificar els seus comptes de domiciliació de rebuts ja domiciliats, fins al dia 11 d’octubre de 2012. Les domiciliacions que se sol·liciten després d’esta data tindran efecte per al cobrament de l’exercici 2013.
També cal recordar, que el dilluns, 22 d’octubre, es carregarà en compte la segona fracció de l’IBI Urbana 2012 dels rebuts domiciliats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada