dijous, 20 de setembre del 2012

EL PRÒXIM 28 DE SETEMBRE FINALITZA EL TERMINI PER A PARTICIPAR EN ELS PREMIS D’INNOVACIÓ EDUCATIVA D’ALZIRA



El divendres 28 de setembre, finalitza el termini per a presentar els projectes que vulguen optar als Premis d’Innovació Educativa i per al VII Premi d’Experiències per al Foment de la Lectura. Aquest últim amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.
Les experiències i els treballs aspirants als premis convocats s’han de presentar o tramitar a l’Ajuntament d’Alzira, carrer Sant Roc, 6 – 46600 Alzira.
El veredicte de les obres premiades es farà públic en un acte que es convocarà abans de finalitzar l’any 2012. El jurat té la potestat de compartir el premi entre dos treballs i atorgar mencions especials, atenent a la qualitat dels treballs presentats.
Cal recordar que, en el cas dels XIV Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2012, es concediran dos premis atenent a dos modalitats:
-Categoria d’Educació Infantil, Primària i Educació Especial, amb un premi de 1.200 euros per a l’experiència que es considere més interessant.
-Categoria d’Educació Secundària, AU i Ensenyament Especialitzat, amb un premi de 1.200 euros per a l’experiència que es considere més interessant.
En el cas del VII Premi d’Experiències per al Foment de la Lectura, es concedirà un únic premi entre tots els treballs presentats, amb una dotació de 1.200 euros que es divulgarà a través de la pàgina web de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.
Per a més informació es pot acudir al departament d’Educació en el carrer Rambla s/n, 2n pis o cridar al telèfon 96 245 92 50.
Les bases dels premis es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira www.alzira.es en l’apartat d’Educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada