dimecres, 26 de setembre del 2012

ALZIRA ACOLLIRÀ EL PRÒXIM 20 D’OCTUBRE LA I CURSA POPULAR, “LA RIBERA CONTRA EL CÀNCER”


L’Hospital Universitari de la Ribera ha acollit, aquest matí, la presentació de la I Cursa Popular “la Ribera contra el Càncer” que, tindrà lloc el pròxim 20 d’octubre, per un circuit urbà de 4 quilòmetres que discorrerà pel cas històric del municipi d’Alzira.
Aquesta cursa, amb un caràcter purament benèfic, se celebrarà en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que es commemora un dia abans.
L’acte de presentació d’aquesta I Cursa Popular ha comptat amb la participació de representants de les principals entitats implicades en l’organització de l’activitat esportiva. Així, han estat presents la presidenta de l’associació Dones Afectades de Càncer de Mamella d’Alzira (DACMA), Mariví Ferragut; l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas; el director gerent del Departament de Salut de la Ribera, Manuel Marín, i la vicepresidenta del Club d’Atletisme La Rabosa, Xelo Castaño.
Dins de la campanya d’informació, en els pròxims dies es durà a terme una promoció especial entre els centres docents d’Alzira i s'oferirà informació als escolars sobre la importància que juga l’adopció d’hàbits de vida saludables en la prevenció de la malaltia. Per a això, es comptarà amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira i amb els directors dels col·legis i instituts del municipi.
L’exercici, juntament amb altres hàbits de salut, com una alimentació adequada o evitar el tabac i l’alcohol, fa que es reduïsca fins en un 40% la possibilitat de patir en un futur un càncer de qualsevol tipus.
Les persones interessades a participar en la Cursa, podran començar a retirar els dorsals, a partir del dilluns 1 d’octubre, pel preu simbòlic d’inscripció de 2 euros, en l’associació DACMA, en el Club d’Atletisme La Rabosa, en el Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira i en el Departament de Comunicació de l’Hospital Universitari de la Ribera. Els primers 400 inscrits rebran, també, una camiseta.

Les bases d’aquesta I Cursa Popular poden consultar-se en la pàgina web de l’Hospital d’Alzira (http://www.hospital-ribera.com) i en la seua pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/hospitaldelaribera).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada