dijous, 13 de setembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE CULLERA REDUÏX LA SUBVENCIÓ PER A LES FALLES EN UN 50%


La Junta Local Fallera suspén l’acte de celebració del Mig any Faller per falta de subvenció
La JLF indica que només ha rebut un 20% del total
L’Ajuntament afirma que la Junta rebrà tots els diners que li correspon abans de que finalitze el 2012.

La Junta Local Fallera de Cullera suspén l’acte de celebració del Mig Any Faller, previst per a aquest pròxim dissabte.
Des de l’associació de Cullera indiquen que l’acte s’ha suspés “per falta de subvenció municipal. L’Ajuntament aprova cada any una partida per a la Junta Local Fallera que enguany, a causa de la crisi, s’ha reduït en un 50 %. La Junta Local Fallera indica que només ha rebut un 20% del total, la qual cosa els obliga a realitzar ajustos en les activitats programades.
Segons han explicat des de la Junta, les comissions han hagut d’avançar diners per a poder liquidar pagaments ineludibles i tampoc han rebut les subvencions necessàries per a la seua activitat.
La junta Local té prevista la convocatòria de reunions per a decidir quines activitats canviaran o desapareixeran dins del seu calendari. Segons indiquen des de l’associació, els actes que requerisquen una derrama, com les activitats esportives o la tradicional entraga de premis podrien ser suspesos.
L’Ajuntament de Cullera va anunciar una retallada  del 50 % del pressupost el passat mes de gener. Per eixa raó, La Junta i les comissions van decidir modificar el pressupost, sacrificant la mascletà del dia de Sant Josep. Segons indiquen els fallers, la subvenció que rebran per a l’exercici de l'any 2012 encara és desconeguda.
Per la seua banda, l’Ajuntament afirma que la Junta rebrà tots els diners que li correspon abans de que finalitze el 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada