divendres, 17 d’agost de 2012

LA FALLA SUCRO DE SUECA ORGANITZA UN CAMPIONAT DE FUTBOL PLATJA


L’equip No Tingam Ganes es va proclamar campió del torneig de futbol platja que la Falla Sucro de Sueca va organitzar fa uns dies en la zona marítima de Camineros.
Per als membres de la comissió, aquesta experiència ha resultat tot un èxit de participació, ja que van ser un total de deu els equips que es van disputar el trofeu en una intensa jornada que començava a les 8 del matí i finalitzava a les 20 hores.
La classificació final va resultar la següent: subcampions l’equip Maccabi d'Alçar; en tercer lloc, Los Tocaitos; i en quart lloc, Vodka Juniors. El millor jugador del torneig va ser Toni Romero Crespo, de l’equip No Tingam Ganes, i el millor porter, Vicente José Giner Blasco, de l’equip Maccabi d'Alçar.
La comissió de la Falla Sucro vol agrair les quaranta-huit empreses col·laboradores, l’esforç econòmic que han realitzat, així com l’Ajuntament de Sueca, i més concretament a les Regidories de Festes, Esport, Turisme, Serveis i Platges, per facilitar-los en tot moment el treball realitzat.
Els encarregats d’entregar els trofeus i premis en metàl·lic als guanyadors van ser: les regidores de Serveis, Pilar Moncho; i Educació i Joventut, Raquel Tamarit; els presidents de la Falla Sucro, Voro Masó i Raúl Sánchez; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra; i la fallera major de Sueca 2013, Esther Adroguer.
Els organitzadors del campionat volen donar les gràcies pel seu treball “a tots els components de la Falla Sucro, als àrbitres, cuiners... i un llarguíssim etcètera, ja que tots han demostrat, una vegada més, que la nostra falla continua sent un referent, també esportiu, any rere any”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada