divendres, 20 de juliol del 2012

MÉS DE 4.600 VEÏNS I VEÏNES ACOMIADARAN LES FESTES D'ALMUSSAFES DEGUSTANT PAELLA


Les Festes d'Almussafes, inaugurades oficialment el divendres 6 de juliol, es clausuraran demà dissabte dia 21, amb el XXXIII Homenatge a la paella, un acte multitudinari que esta edició reunirà a més de 4.600 persones en la principal via urbana de la localitat. Molts han sigut els actes que han protagonitzat les Festes 2012 i que han tinguts els seus moments cim amb la celebració de les festivitats dels patrons, la desfilada de Moros i Cristians, les actuacions musicals i la Gala de l'Esport, entre molts altres.
Durant tres setmanes, els carrers d'Almussafes s'han omplit de colorit amb la celebració de les seues Festes Patronals. Regina de les Festes i Cort d'Honor, Clavaris de la Divina Aurora i Clavariesas de la Divina Pastora, associacions i clubs locals han entregat el millor de si per a convertir de nou a la localitat riberenca en el centre neuràlgic de la diversió i la convivència.
Esta última setmana festiva està protagonitzada pels tradicionals concursos de llaurar i d'exposicions d'hortalisses, per l'espectacle musical dirigit al col·lectiu de la tercera edat, per la festa dedicada als xiquets i per l'actuació musical dels grups valencians Arròs Caldos, Atzembla i Atupa, espectacle que va congregar a multitud de jóvens, durant la vetlada d'ahir dijous dia 19, en l'aparcament del camp de futbol municipal.
Així mateix, hui divendres, el pati del col·legi Almassaf serà l'escenari de la XIV Gala de l'Esport, que congregarà a quasi 500 representants dels clubs esportius de la població, i com despedida multitudinària de les festes patronals de la localitat 2012, a partir de les 22 hores de matí dissabte, al voltant de cinc mil veïns es donaran cita en el carrer Major d'Almussafes per a participar, un any més, en el tradicional homenatge a la paella.
La Regidoria de Festes del consistori municipal ha fet gala de nou d'una cuidada organització per a permetre que el sopar multitudinària, en la que s'oferiran cinc paelles gegants cuinades per Galbis, siga tot un èxit. L'acte, amb el que es posarà punt final a les Festes 2012 conclourà amb la celebració de la sèptima i última revetla festiva en el recinte als voltants del camp de futbol municipal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada