divendres, 20 de juliol del 2012

XIV OPEN DE FUTVOLEY EN CULLERA


Les inscripcions per al XIV Open Cullera estan obertes fins a les 20 hores.

Divendres arranca la tercera Seu Oficial del 20é Circuit Futvoley Espanya 2012, amb el desenvolupament dels Cursos d’Iniciació i Perfeccionament Tècnic que s’impartiran als terrenys de joc situats a la platja de Sant Antoni de Cullera entre les 15 i 21 hores.
Aquest cursos es desenvolupen dins del Pla de Formació i Promoció que l’Associació Espanyola de Futvoley (A.E.Fv.) realitza des de 1993 en nombroses platges espanyoles, i que de manera contínua ha facilitat l’aprenentatge a milers de jugadors, tant espanyols com turistes que visiten les nostres platges. Les inscripcions per al XIV Open Cullera estan obertes fins a les 20 hores.
Els cursos tenen com a objectiu donar a conéixer les nocions bàsiques i regles del joc, que ajudaran als participants a millorar la tècnica de passe i control de baló en l’espai, els desplaçaments, els bots, i la fortalesa mental en competició.
La Fase Prèvia de l’Open començarà el dissabte a les 16 hores i la Fase Final serà diumenge amb la jornada decisiva del XIV Open Cullera.
Els Cursos d’Iniciació i Perfeccionament tècnic són gratuïts i estan a disposició de tots els interessats a aprendre, millorar i conéixer el joc.
En les platges de la Comunitat Valenciana estos cursos es desenvolupen de manera contínua i gratuïta des de l’estiu de 1998 com a avanç del Torneig Ciutat de València.

Per a la participació en els Cursos només és necessari presentar-se en les instal·lacions i tindre en compte alguns consells bàsics per al bon aprofitament de les classes pràctiques:
-Pantaló curt o banyador.
-Protecció solar per a la pell.
-Begudes refrescants.
-Calfament físic.

El Calendari dels Cursos d’Iniciació i Perfeccionament és el següent:

Divendres 20, de 16 a 21 hores:
Regles del Joc.
Fonaments Tècnics bàsics: Calfament, gestos tècnics i posicions fonamentals:
Tàctica: Recepció, atac i defensa.
Preparació psicològica: Actitud i preparació del partit.

El Programa i horaris del “XIV Open Cullera”, és el següent:

-Dissabte 21 juliol: de 16 a 21 h. Partits de la Fase Prèvia.
-Diumenge 22 juliol: de 16 a 19 h. Partits 1a ronda Fase Final. 2 Semifinals. 3r i 4t lloc i Final. La Clausura serà l’Entrega de Trofeus.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada