divendres, 20 de juliol del 2012

EL PSOE D’ALZIRA ARREPLEGA FIRMES COM A PROTESTA PEL PAGAMENT DE L’AUTOBUS


El PSOE d’Alzira seguix la campanya d’arreplega de firmes en protesta per la mesura imposada per la Sra. Alcaldessa de pagar el bitllet de l’autobús que fins ara era gratuït.
La secretària general dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, i membres de la comissió executiva van estar en el mercat ambulant dels dimecres per a explicar als ciutadans la pujada del bitllet de l’autobús imposada per l’alcaldessa
Aguilar afirma que aquesta mesura és injusta perquè s’imposa sense cap raó i no contempla cap exempció ni bonificació.
La dirigent socialista va explicar a peu de carrer la disconformitat del partit socialista pel fet  que l’autobús a partir d’agost ja no serà gratuït per als alzirenys i creu que es tracta d'una mesura injusta i insolidària.
La socialista va assegurar que el seu partit intentarà paralitzar que l’autobús es pague, per a això està arreplegant firmes que demostren la disconformitat dels alzirenys en la proposta que vol imposar la Sra. Bastidas.
La responsable socialista manifesta que el Partit Popular i la Sra. Bastidas en aquests últims nou anys han propiciat la caiguda de l’ús del transport públic al no establir un servei de qualitat millorant les línies i respectat les freqüències de les parades.
Aguilar reitera que si potenciem l’ús del transport públic en compte de voler eliminar-ho estarem reduint la contaminació atmosfèrica que sempre és una amenaça real per a la salut.
Segons Aguilar van ser molts els ciutadans de la localitat que s’acostaven a firmar i perquè donàrem una explicació de per què el Sr. Rajoy l’ha pres amb els treballadors, per què està fent tot el contrari del que va prometre i per què està aplicant retalls sense fonaments que perjudiquen greument els més desprotegits.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada