dilluns, 25 de juny del 2012

SANITAT OBRIRÀ UN TOTAL DE 31 CONSULTORIS PER A ATENDRE LA POBLACIÓ DESPLAÇADA EN ELS MESOS D’ESTIU




La Conselleria de Sanitat obrirà 31 consultoris auxiliars aquest estiu per a atendre la població desplaçada, segons el Pla de Vacacions i reforços per a l’època estival. D’aquesta xifra, nou corresponen a València, Puçol, El Puig, Artaj, Cullera, Sueca (dos), Bellreguard, Piles i Xeraco.
Per a aquestes obertures s’ha contractat a un total de 5.535 professionals en els departaments de salut de la Comunitat per a reforçar l’assistència sanitària en l’època estival. Per províncies, són 2.949 els professionals contractats a València.
Aquestes contractacions formen part del Pla de Vacaces i Reforços d’Estiu 2012, l’objectiu del qual és oferir una resposta assistencial d’acord amb l’increment poblacional propi d’aquesta època de l’any en què ciutadans d’altres comunitats i països visiten la nostra Comunitat.
Enguany, s’han destinat 54,7 milions d’euros. L’objectiu del programa és augmentar l’oferta assistencial bàsica en municipis on l’afluència turística és major en el període que va del de juny a setembre.
D’acord amb la distribució i augment de la població a l’estiu, també es procedix a l’adequació de les bases de les unitats SAMU i SVB, que es traslladen a aquelles zones pròximes de major afluència turística. D’aquesta manera, la base de Sueca es trasllada a Cullera.
La comunitat disposa d’un total de 45 unitats SAMU, 19 d’elles tenen la seua base a València, Així mateix, hi ha un total de 103 unitats de Suport Vital Bàsic. A més, les tres províncies comptaran amb el suport de transport sanitari en helicòpter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada