diumenge, 14 d’abril del 2013

VICENT RAMÓN GARCÍA MONT, REELEGIT PRESIDENT DEL PP D’ALGEMESÍ AMB EL 99% DE VOTS


García Mont presenta una llista renovada per a conformar la que serà la nova executiva local dels populars a Algemesí

 Vicente Ramón García Mont
 La sala d’actes del Casino Lliberal va acollir divendres passat 12 d’abril, el congrés local del Partit Popular d’Algemesí en el que ha sigut reelegit president del mateix el candidat Vicente Ramón García Mont.
El secretari general del PP a la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano i el President del populars en la Ribera, Rafa Soler, junt amb altres membres de l’executiva comarcal, alcaldes i portaveus de la comarca, han assistit a este mateix congrés per a avalar i donar el seu suport a García Mont i a la nova executiva local.
El secretari general dels populars a Algemesí ha presentat un balanç de gestió dels dos últims anys. Després d’esta explicació s’ha donat pas a la presentació de l’únic candidat a la presidència del PP local, Vicent Ramón García Mont, qui durant el seu discurs ha fet públic els noms dels 21 hòmens i dones que li acompanyaran i conformen la llista de què serà la nova Executiva dels populars d’Algemesí.
El ja triat President Local del PP d’Algemesí convocarà la setmana que ve una reunió amb els membres de la nova executiva local per a assignar els nous càrrecs i secretaries del partit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada