dilluns, 11 de febrer del 2013

MJIBAR ABDELILAH ACONSEGUIX EL PRIMER LLOC EN LA V MITJA MARATÓ ROQUETTE BENIFAIÓ


Atletes de Benifaió com Mario Baldoví, Ramón Reyes, Eliseu Alpeuz o Josep Alepuz aconseguixen els primers llocs de la classificació general

Benifaió va tornar a ser l’escenari ahir diumenge d’una de les proves esportives amb una alta participació. La contornada de l’empresa Roquette, patrocinadora de l’esdeveniment, va ser el lloc de trobada per a donar l’eixida i rebre en la meta als prop de 1.000 atletes de tota la província que s’havien inscrit en la V Mitja Marató Roquette Benifaió organitzada pel Club Triesport Roquette. Unes dades que segons indiquen des de l’organització demostren la importància de la prova amb uns nivells d’inscripció que cada any van en augment, dels 800 atletes el passat any als prop de 1.000 en esta edició.
La prova va tindre un recorregut de 21 Km. que va discórrer per la contornada del terme de Benifaió i pels seus carrers més cèntrics. Els veïns van poder així animar als atletes.
El primer a arribar a la meta amb un temps de 1:07:50 va ser Mjibar Abdelilah, seguit per Fouad Benzeroual i en tercer lloc Foussef Benazzouz. En dones la primera atleta a xafar l’arc va ser Patricia Montalvo Itas, seguida en segona posició per Amèlia Martín Martínez i Merche Abalos Álvarez.

Triomfs locals

Els atletes de Benifaió també van deixar l’esport local en un bon lloc. Així Mario Baldoví Ferrer aconseguia ser el primer atleta local i primer en Veterà B a arribar a meta i a més una bona marca a l’obtindre el 5t lloc amb un temps de 1:12:16 en la classificació general. Els atletes de Benifaió Ramón Reyes Sánchez i Eliseu Alepuz Hernández van aconseguir el 7m i 8u lloc respectivament en la general a més de 1r en Veterà C per a Reyes i 1r en Veterà A per a Alepuz.
També Josep Alepuz Ferrà aconseguia una gran marca, 9é en la general i 1r en Senior M, sense oblidar l’atleta local Enrique Baixauli Sanz que aconseguia un 3er lloc en Veterà C.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada