dilluns, 25 de juny del 2012

CULLERA, EL PERELLÓ I EL SALER VIUEN LA MAJOR PLAGA DE MOSQUITS DES DE FA 10 ANYS


El Saler, el Perellonet, Sueca i Cullera, entre altres poblacions del sud de València estan patint la major plaga de mosquits de les últimes dècades.
A més de la difícil situació que estan vivint els hotelers per la crisi econòmica, la plaga de mosquits està afectant significativament les terrasses dels bars i els restaurants.
Els hostalers de la zona s’estan veient afectats per la plaga i han realitzant queixes per a solucionar els problemes que aquesta invasió de mosquits causa en les terrasses dels seus establiments. Els restaurants de la platges d’El Saler, El Perelló i Cullera van denunciar dijous passat l’existència d’una plaga de mosquits, des del dimarts, que dissuadix els clients d’asseure's a sopar a les terrasses dels seus establiments. El núvol d’insectes apareix quan fosqueja i s’encenen els llums elèctrics.
Els hostalers demanen que es fumiguen les zones afectades com més prompte millor. Dimecres passat es van posar en contacte amb diferents conselleries per a intentar solucionar el problema, però per ara només els han informat que en els terrenys que formen part del Parc Natural de l'Albufera està prohibit fer un tractament amb avioneta.
També les vivendes estan patint aquesta amenaça ja que la calor obliga a mantindre les finestres obertes i l’interior de les vivendes s’ompli de mosquits.
Aquesta plaga està afectant la imatge turística de la zona en les seues primeres setmanes d’obertura de temporada però també a la salut dels ciutadans de la comarca de la ribera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada