dilluns, 25 de juny del 2012

ELS SOCIALISTES D’ALZIRA SITUEN FAUSTINO ANDÚJAR EN UNA VICESECRETARIA GENERAL


Els socialistes d’Alzira aconseguixen en el Congrés Provincial situar Faustino Andújar en una vicesecretaria general i ocupar llocs en el comité provincial i el comité Nacional.

Faustino Andújar ocupa el càrrec provincial de vicesecretari general d’ordenació i política territorial en l’executiva provincial del PSPV-PSOE de València.
Juan Torres i Adela Magalló, ocupen llocs en el Comité Provincial i el Comité Nacional, òrgans de control entre congressos.
Una vegada més l’Agrupació Socialista d´Alzira està present en la direcció del partit i ocupa llocs de responsabilitat. L’Agrupació Socialista d’Alzira destaca que “el bon treball que des de la Comissió Executiva Local s’està realitzant ha servit per a estar presents i dur a terme una magnífica feina en els congressos del PSPV-PSOE. Considerem que Alzira està marcant el camí perquè som conscients de la nostra major responsabilitat en la defensa dels interessos dels ciutadans també està a ocupar llocs de responsabilitat en el partit a la província de València, perquè així també estem contribuint a demostrar que des de tots els àmbits també es treballa per Alzira”.
La delegació, encapçalada per Isabel Aguilar ha participat en el Congrés Provincial i ha treballat en la ponència,  com també ha realitzat propostes, sobretot, relacionades amb la revitalització econòmica i la creació d’ocupació. Que és a l’única cosa que hem de dedicar-nos en aquesta època de crisi.
Isabel Aguilar com a cap de la delegació d’Alzira va manifestar que “els socialistes volem en el nostre partit més i millor democràcia. Els congressos han de servir per a dissenyar un nou projecte polític més fort, més pròxim als ciutadans i que done resposta a la nova realitat econòmica i social. Ara, després del Congrés Provincial, afrontarem el Comarcal en la mateixa línia i també ho farem renovant l’Executiva el pròxim mes de juliol”.
Segons declaracions del portaveu socialista, Fernando Pascual, “els socialistes ens dedicarem exclusivament a renovar i recuperar la confiança de molts ciutadans que ens van recolzar en el seu moment i modernitzar la nostra estructura. Els ciutadans han d’entendre que la política és útil i el PSOE d’Alzira ha de saber donar resposta, ser obert i ser pròxim al conjunt dels ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada