dimecres, 16 de maig del 2012

SIS MEMBRES DEL PP D’ALZIRA ASSISTIRAN AL XII CONGRÉS REGIONAL A ALACANT


Elena Bastidas

Els pròxims dies 19 i 20 de maig, tindrà lloc a Alacant el XIII Congrés Regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. En aquest Congrés, l’actual president del partit i també de la Generalitat, Alberto Fabra, serà reelegit com a president de la formació popular valenciana.
Els populars d’Alzira estaran presents en la cita per mitjà de set compromissaris, els quals representaran la veu dels afiliats al PP d’Alzira.
Al capdavant d’aquesta delegació estarà la presidenta del PP local, la també alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas. “Es tracta d’un moment polític intern important, ja que el partit reafirmarà el seu suport massiu al president Fabra, perquè continue amb les reformes necessàries, que porten a la Comunitat de nou a la senda del creixement i de l’ocupació”, assenyala Bastidas.
Juntament amb la presidenta local, que acudix en qualitat de compromissària per ser presidenta de la Federació de Municipis i Províncies de la Comunitat, acudiran cinc afiliats més en representació de l’agrupació popular local. El president de NNGG, José Andrés Hernández, acudirà en representació de l’organització juvenil local.
El nombre total de compromissaris electes a  tota la Comunitat és de 795 en representació del partit i de 31 en representació de NNGG. D’aquests, sis seran d´Alzira, i juntament amb Bastidas elevaran a set la representació local.
En la cita es debatran tres ponències. Cada una d’elles tractarà temes fonamentals per al desenvolupament del partit i de la Comunitat. El nom de les tres ponències és Compromesos amb el PPCV (estatuts), Compromesos amb les Persones (educació, sanitat, polítiques socials, joventut, discapacitat i dependència, dona i tercera edat) i Compromesos amb la Comunitat Valenciana (l’ocupació l’economia, la indústria i la imatge de la Comunitat ). A les mateixes s’han presentat quasi cinc-centes esmenes que seran debatudes i votades el pròxim cap de setmana.
A més, en aquesta cita es triarà a la nova Junta i el Comité directiu, que regiran els designis de la formació popular els pròxims anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada