dijous, 17 de maig del 2012

LA BIBLIOTECA DE BENIFAIÓ AMPLIA EN ÈPOCA D’EXÀMENS L’HORARI DE LA SEUA SALA D’ESTUDI


Els estudiants podran utilitzar aquest servei fins al 29 de juny

La Biblioteca de Benifaió ha iniciat ja l’ampliació del seu horari en època d’exàmens. Així, a l’horari habitual de la biblioteca que és de 11:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h s’amplien cinc hores més i per tant els estudiants poden ja utilitzar la sala d’estudis de 9:00h a 14:30h i de 15:30h a 22:00h.

La sala oferix als usuaris unes infraestructures amb accés gratuït a la xarxa WIFI que perme a més un entorn adequat per a l’estudi al trobar-se en la planta inferior de la biblioteca, aïllada acústicament i amb tot el material necessari per a estudiar amb total tranquil·litat.
Des de la seua inauguració en el mes de març de 2011 la nova Biblioteca de Benifaió s’ha convertit en un flux constant d’usuaris, no sols en la seua sala d’estudi sinó en l'espai de lectura de premsa, préstec de llibres i sala infantil, “són molts els estudiants d’institut i universitats que utilitzen aquesta ampliació d’horari en època d’exàmens. El seu ús ens oferix una avaluació molt positiva de les instal·lacions davant de la demanda actual entre els veïns” detalla el bibliotecari municipal.

La nova Biblioteca de Benifaió també servix de reclam cultural per als escolars del municipi. Moltes han sigut les visites escolars dels alumnes dels tres centres educatius des de la inauguració amb la intenció que conegueren d’una forma més detalla i en primera persona el procés de préstec de llibres, les diferents sales i l’àmplia oferta cultural.
Junt amb les visites escolars una altra de les iniciatives posades ja en marxa ha sigut la projecció dels escriptors locals donant opció a què presenten els seus llibres en este nou edifici com el que va realitzar fa uns mesos l’escriptora local Rosa González al presentar la seua famosa obra “VIU”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada