dijous, 17 de maig del 2012

LA 27 TROBADA D’ESCOLA VALENCIANA A ANTELLA CONTINUA MÉS ENLLÀ DEL 22 D’ABRIL


Antella rep el premi a la participació en la rifa de la 27 Trobada i prepara nous actes per a l’esdeveniment  Punt de Trobada

La jornada del 30 de juny dins del Punt de Trobada va adreçada al professorat, AMPAs i estudiants universitaris de la comarca en què s’analitzaran els reptes educatius que es presenten en una societat marcada per una greu crisi econòmica i social.

Com no podia ser d'una altra manera, perquè el poble sencer es va involucrar al cent per cent en la 27 Trobada que es féu al poble el passat 22 d'abril, la comunitat educativa del CEIP La Xarquia d'Antella ha rebut el premi al col·legi que més rifa de la Trobada d’Escoles en Valencià que se celebrà el passat 22 d’abril a Antella. Dissabte passat, 12 de maig, aprofitant que la comissió organitzadora de la Trobada i el col·lectiu de voluntaris i voluntàries, així com els representants de l'Ajuntament que havien estat membres actius de l'organització, s'havien reunit per fer una valoració de la 27 Trobada, es va fer lliurament a Susa Crespí, directora del col·legi públic del canó projector.
Però la celebració d'actes de la 27 Trobada d'Antella continua. La propera activitat és el Punt de Trobada, amb una Jornada, programada per a dissabte 30 de juny i adreçada al professorat, AMPAs i estudiants universitaris de la comarca que enguany està centrada en els Reptes educatius en un món en crisi.
També està en procés d'edició el llibre digital Paraules i paratges del País del Xúquer, en què participen 22 escriptors de la Ribera i que aspira a convertir-se en un recurs educatiu per als centres de la comarca. Aqueste llibre es publicarà en format PDF al proper setembre i es podrà descarregar, gratuïtament, des del web de la Coordinadora Gent de Trobada.  Els centres educatius que vulguen participar-hi en la il·lustració del llibre poden enviar les seues propostes per a incloure-les en la publicació fins el 30 de juny de 2012.
També al setembre, hi haurà a Antella el II Concert de Compositors Valencians que serà interpretat per la magnífica banda de música de la població. Aquest concert es realitzarà el 30 de setembre, a les 12 h., a l'auditori municipal.
Per últim abans de l’estiu s’encetarà el per a escollir la població amfitriona de la 28ena Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada